Vse o papouscích

Spore

27.11.2009 17:53

Jméno Willa Wrighta je snad každému známé. Tahle hlavička, čišící originálními nápady, se nezapomenutelně vryla do pamětí hráčů slavnou sérií The Sims. Po naprostém úspěchu bylo jasné, co bude dál. EA rozhodla o dalším převratu v historii hraní. Novým titulem bude Spore, který vyjde na všechny známé platformy a my se samozřejmě budeme věnovat té mobilní.

Zatímco evoluce trvala několik milionů let, v Spore Mobile bude mnohem rychlejší. Mobilní verze se zaměří na rané stádium vývoje lidstva. Od první buňky, jakožto tvora, který jako první spatřil světlo světa, se budete postupně vyvýjet do dokonalé podoby čehosi, co si sami vytvoříte.

Zní to bláznivě? Vůbec ne! The Spore mobile originálností nešetří. Vaším úkolem bude jíst všechny okolní organismy, získané zkušenosti proměníte v levely a za určitý počet DNA bodů dostanete příležitost vytvořit unikátní příšerku ve speciálním editoru, ve kterém budete ovlivňovat všechny charakteristiky a schopnosti vašeho mazlíčka, samozřejmě ty se pak projeví v dalším stádiu vývoje, jak v chování, tak i v okolním světě.

Ne všechna potrava bude zdravá, v případě snězení té otrávené se zůží pole působnosti a bude hrozit vyhynutí vašeho vytvořeného druhu. Nebezpečí bude číhat na každém kroku. Některé nepřátele bude obtížné sníst, a tak nezbyde nic jiného než podpořit okolní chudší živočichy, aby vás podpořily.

18 levelů zajistí dlouho trvající zážitek, který bude opravdu vydatný. Čekají nás 4 různé lokace, od prehistorických plání plných ,,blbějších" organismů, po krásné písečné pláže. Vaši milovanou kreaturu si můžete uložit a ukázat světu online. Multiplayer nechybí, ale bohužel k jeho využití budete muset použít datové připojení. Hra by se měla objevit v září 2008.

DOWNLOAD: www.edisk.cz/stahni/52347/spore-240x320.jar_637.44KB.html

Vyhledávání

Kontakt

Markétka =)